Cadeautips voor elk type mama

travelkit linea mamma babyDe praktische mama

Voor deze mama moet alles vooral nuttig en gemakkelijk zijn. De babykamer is eenvoudig ingericht en ze koopt vooral dingen die echt nodig zijn voor de verzorging van de baby. Je maakt deze mama vooral blij met noodzakelijke spulletjes zoals verzorgingsproducten, een badcape, een slaapzak of een hoes voor over het aankleedkussen.

 

De creatieve mama slinger bergen grijs wit kidsware

Deze mama steekt uren tijd in het decoreren van de babykamer en knutselt zelf graag dingen in elkaar. Wanneer de baby er eenmaal is dan neemt ze met plezier tientallen foto’s op verschillende manieren of locaties. Deze mama kan je blij maken met een handgemaakte slinger om de kamer te decoreren of met een set mijlpaalkaarten om alle leuke momenten met haar fotocamera vast te leggen.

 

De goed voorbereide mamalepeljes numnum baby

Deze mama ging al shoppen de dag na haar positieve zwangerschapstest en heeft maanden voor de uitgerekende datum al werkelijk alles voor de baby in huis gehaald. Deze mama geef je best iets die ze later kan gebruiken voor als haar kindje wat ouder is zoals een eetsetje, handige lepeltjes of een houten blokkendoos.

 

houten bordje wolkDe design-mama

Deze mama houdt van luxe, kwaliteit en een mooi design. Je maakt ze gelukkig met dingen die helemaal in haar perfecte interieur passen zoals een placemat en een houten bordje voor op de tafel of geometrische blokken die ook decoratief op haar wandplankje kunnen staan.

 

De zachtaardige mama rammelaar konijn mintgroen zwart roze

Een mama die haar kleintje graag wil vertroetelen en die houdt van alles wat lief, schattig en zacht is. De babykamer is in pastelkleurtjes geschilderd, er ligt een schapenvelletje op de grond en het bedje is met knuffels gevuld. Deze mama wordt direct verliefd op de konijn rammelaars of de zachte pyjama’s met papegaaiduikers .

 

De coole mama muursticker you are so loved

Voor deze mama moet alles er wat ‘stoerder’ uit zien, zeker geen pastel voor haar. Ze houdt niet van typische meisjes-of jongensspullen in blauw of roze, en verkiest neutrale dingen die voor beide geslachten kunnen. Ze heeft een monochrome babykamer ingericht waar perfect een muursticker, muurdeco of kledinghaakje bij passen.

 

De sportieve mama fopspeenketting blauw

Deze mama blijft niet thuis zitten maar trekt er graag op uit en doet actieve dingen met haar kindje. Ze gaat graag wandelen in het park en daarbij kunnen een fopspeenketting om het tutje niet te verliezen en een handige drinkfles of snackdoosje zeker van pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *