Linea Mamma Baby producten

Linea Mamma Baby – alleen maar het beste voor mama en baby!

Linea Mamma Baby verzorgingsproducten

Kort na de geboorte kreeg ons dochtertje eczeem, haar hele lichaam zat vol met rode, droge plekken. De huisarts raadde ons aan om haar niet meer elke dag een badje te geven en om eens op zoek te gaan naar natuurlijke verzorgingsproducten. Maar dit bleek niet zo gemakkelijk, er zijn veel merken die producten op de markt brengen maar die het niet al te nauw nemen met chemische toevoegingen. Uiteindelijk kocht ik producten in de apotheek; de huid van ons kleine meisje verbeterde snel maar mijn portemonnee slonk ook snel want die producten zijn zeker niet goedkoop.
Ondertussen zijn we 3 jaar verder en ontdekte ik eindelijk een merk die voldoet aan al mijn eisen en bovendien ook zeer betaalbaar is! Het Italiaanse merk Linea Mamma Baby ontwikkelde een verzorgingslijn waar ik onmiddellijk verliefd op was en wel om deze redenen.

  • De producten zijn vrij van alles wat je niet in je babycare producten wil zien, ze bevatten extracten van organisch verbouwde ingrediënten zoals olijf, cardamom, bietsuiker,.. Bovendien zijn ze hypoallergeen en niet getest op dieren.
  • Linea Mamma Baby travelkitZe hebben een lichte geur zonder overheersend te zijn want je kindje ruikt van zichzelf natuurlijk ook al zo lekker.
  • Er werd ook aandacht besteed aan de verpakking, om jouw favoriete producten overal mee naartoe te kunnen nemen. De handige travelkit bevat de 4 belangrijkste producten om je kindje een bad te geven en is ideaal om mee te nemen op reis. Het cadeaupakketje heeft nog kleinere verpakkingen met een mini badschuim, mini zeep, mini shampoo en luiercrème waardoor dit tasje perfect is voor een weekendje weg.
  • De mooie, speelse, eenvoudige en handige verpakkingen zijn zeker een pluspunt. Elk product bevat een symbool zoals een vis voor het badschuim of een wolkje voor de conditioner en zo leert ook je kindje op een speelse manier de producten kennen. De flessen hebben een inhoud van maar liefst 500ml en er zit een pompsysteem op waardoor je nooit te veel neemt en je er dus een hele tijd mee verder kan.
  • Linea Mamma Baby rijstzetmeelzakjesDe verzorgingslijn heeft een uitgebreid gamma met alle producten die je nodig hebt voor je baby maar ook de mama werd niet vergeten. Als volwassenen vergeten we namelijk ook vaak om voor ons grootste orgaan, de huid, te zorgen. Voor de mama brachten ze een douchegel, intieme zeep, deogel en bodycrème op de markt. Zeg nu zelf, wie wil er nu niet de hele dag naar die heerlijke babygeur ruiken.
  • De unieke rijstzetmeelzakjes heb ik voor het eerst gebruikt toen ons dochter wat rode huiduitslag had na een boswandeling, en dit zorgde direct voor verlichting. Je legt een zakje in het bad tot het water melkachtig wit is en dan laat je jouw kindje even in dit badwater zitten. Het is de meest zachte manier om je kindje een bad te geven zonder andere producten te gebruiken. Het is vooral bedoeld om je pasgeboren baby mee te wassen maar het biedt zeker ook verlichting als je kindje huiduitslag heeft, de windpokken heeft of verbrand is door de zon.
  • Linea Mamma Baby babywater parfumDeze zomer werd ik grote fan van hun zacht geurende parfum. Het babywater bevat 100% natuurlijke ingrediënten met extracten van verfrissende calendula en is uiteraard zonder alcohol. Zo waren we deze zomer een dagje naar het speelplein geweest en daarna moesten we nog weg. Ons zoontje had gezweet en rook niet meer zo fris als ’s morgens, maar voor een badje was er geen tijd meer. Even snel wat babywater op zijn huid verstuiven en hij was weer helemaal verfrist, hij rook lekker en zijn huid voelde zeer zacht aan. Nu gebruik ik het zelfs na het badje of na het verschonen, ik ben ook helemaal weg van de zachte geur!

 

Wij zijn superblij dat we deze producten ontdekt hebben en onze kindjes ermee kunnen wassen en insmeren,
zijn jullie er ook klaar voor om ze te proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *