Verzenden & Retourneren

Verzenden

Verzendingen gebeuren via Bpost en de verzendkosten worden aangegeven bij het winkelmandje. In België zijn de verzendkosten gratis vanaf een bestelling van €50, in Nederland is het gratis vanaf een bestelling van €60.
Voor verzending naar andere landen, gelieve ons te contacteren om het juiste tarief te ontvangen.

Retourneren

Indien je niet tevreden bent kan je de bestelling binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering retourneren. De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen bij de koper. Breng ons even op de hoogte via info@littlelunni.be, en stuur dan de artikelen behoorlijk ingepakt en in originele staat terug op het adres: Mema bvba, Industrieweg 45, 8800 Roeselare.

Leveren

In de meeste gevallen geldt dat de verzending plaatsvindt binnen één tot twee werkdagen na het ontvangen van de betaling. Binnen België wordt het pakket de volgende werkdag geleverd, binnen Nederland is dit één tot twee werkdagen langer. Het pakketje kan steeds online opgevolgd worden door middel van de track & trace code die u ontvangt.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Tenzij anders aangegeven omvatten onze prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de koper, deze kosten worden afzonderlijk vermeld. Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.