hooray we're open

We zijn open!

hooray we zijn open little lunni

 

Sinds 15 augustus kunnen we het eindelijk van de daken schreeuwen: Little Lunni is open!

Zelf zijn we ouders van twee jonge kinderen en net zoals andere ouders ondervonden wij dat er in ons drukke leven nog maar weinig vrije tijd over is. In het weekend trokken we soms met veel enthousiasme de stad in om te gaan shoppen, maar dit liep niet altijd even vlot. Een kind die honger heeft, een volle luier, huilbuien in de winkel of plots blijven staan en geen stap meer willen verzetten, we maakten het allemaal mee.

Al vlug ging ik als mama over naar het online shoppen. ’s Avonds in de luie zetel terwijl de kindjes in hun bed liggen, super gemakkelijk! Maar tijdens het online shoppen vond ik niet altijd wat ik wou. Al snel kwam ik op sites in het buitenland terecht met mooie en unieke spulletjes. Heel leuk voor mijn eigen kinderen maar ook om eens een origineel cadeautje te geven op een babyborrel of feestje. Het grote nadeel was dat ik vaak meer verzendkosten moest betalen dan het artikel zelf waard was.

Zo ontstond het idee om zelf een webshop te beginnen en al die unieke en vaak ook handgemaakte artikelen van over de hele wereld naar België te brengen. De zoektocht naar mooie accessoires begon, leuke dingen werden uitgekozen en “Little Lunni” werd geboren. “Lunni” is trouwens Noors voor papegaaiduiker, vandaar ook het schattige vogeltje in ons speelse logo.

Mijn broer werd ingeschakeld om een aantrekkelijke webshop te bouwen, een webshop die er overzichtelijk maar tegelijk ook fris en speels uitziet.
Mijn man fotografeert al enkele jaren als hobby en hij kreeg de opdracht om een deel van onze productfoto’s te nemen. Ook onze kindjes stonden graag model voor de lens en mochten al die leuke spullen ontdekken.

We hopen met “Little Lunni” de mensen te inspireren en veel kindjes blij te maken. Het is een leuke mix geworden van kleine merken met handgemaakte artikelen, maar ook met enkele alreeds bekende merken binnen de kids lifestyle wereld. Uiteraard blijven we op zoek gaan naar originele stuks en willen wij onze klanten een uitstekende klantenservice aanbieden.

Heb je nog advies nodig of heb je een vraag over een product? Wij helpen je heel graag verder.

Veel shopplezier bij Little Lunni!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *